6V6A8782.jpg

Om oss

Vi implementerar framtidens lösningar inom fastighetsautomation samt service & underhåll av befintliga anläggningar

Vi är en fullservice­leverantör med fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet.

Sedan 2010 har Modern Styrteknik varit i framkant med att erbjuda innovativa och moderna styrsystem genom fabrikatsoberoende automationslösningar.

Vår vision är att skapa anläggningar som inte bara är användarvänliga, energieffektiva och hållbara, utan också skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov och högt ställda krav.

Vårt professionella team hanterar allt från initial utredning och konsultation, till projektering, programmering, och slutlig installation. Vi säkerställer en effektiv och personlig process som håller den högsta kvaliteten.

Varje uppdrag, oavsett omfattning, tar vi oss an med flexibilitet, lyhördhet och teknisk skicklighet – från styrserviceuppdrag till projektering och installation av avancerade PLC-system för större byggnationer.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder, genom att leverera lösningar som står sig över tid, baserade på de bästa produkterna som marknaden erbjuder. Hos Modern Styrteknik är framtidens automationslösningar redan här – för att möta kunders krav om ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad miljöpåverkan.


Vi står för

Kvalitet

Vi är din partner när det kommer till högkvalitativa produkter och tjänster. Varje val vi gör är noga utvalt för att uppfylla de högsta standarderna inom leverans, prestanda, kundsupport och hantering av eventuella reklamationer. Vår professionella och dedikerade approach genomsyrar hela vår verksamhet, och vi lägger stort fokus på att överträffa dina förväntningar. Vår strävan är att leverera produkter och tjänster som uppfyller och överträffar dina krav. Vi är inte en prisdriven organisation; vårt fokus ligger istället på att erbjuda dig enastående värde för pengarna genom hållbara och högkvalitativa alternativ. Du förtjänar det bästa, och det är precis vad vi strävar efter att ge dig.

Pålitlighet

Vi är dedikerade till att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och prioriterar detta över kortsiktiga vinster. Våra råd och rekommendationer är baserade på gedigen erfarenhet och expertis. Vi är kända för att sätta klara förväntningar och konsekvent hålla våra löften. Våra uppdrag utförs med effektivitet och professionalism, samtidigt som vi upprätthåller högsta säkerhetsstandarder, utan att ta genvägar. När misstag inträffar, tar vi ansvar och hanterar situationen på ett sätt som omvandlar negativa erfarenheter till positiva. Vårt mål är alltid att uppfylla våra kunders önskemål och se till att de är nöjda – vi ger oss aldrig förrän detta mål är nått.

Ordning & Reda

Vi är passionerade och engagerade när det kommer till att erbjuda enastående kundupplevelser. Vår punktlighet, vänliga leenden och positiva attityd är vår garanti för att varje kund får en professionell och njutbar tid med oss. Vi är hängivna till noggrannhet och struktur, vilket avspeglas i allt vi gör. Från hur vi presenterar oss till välorganiserade arbetsplatser - varje detalj är viktig för oss. Efter varje arbetsdag lämnar vi platsen välstädad och i perfekt skick, eftersom ordning och reda är vår signatur.

Vårat team

6V6A8491.jpg
6V6A8549.jpg

Fia Jakobsson

Ekonomichef

070-937 55 57[email protected]
6V6A8627.jpg

Hans Öberg

Projektledare

076-618 83 01[email protected]
6V6A8606.jpg

Patrik Jonsson

Projektledare

076-618 83 00[email protected]