Styrmontör

Styrmontör

Vi erbjuder en tjänst där du kommer få möjlighet att arbeta under stor frihet och erhålla god möjlighet till utveckling. Företaget kännetecknas av god sammahanhållning mellan kollegor där yrkesstolthet är ett centralt fundament som organisationen bygger sin verksamhet på. Det ska vara roligt att gå till jobbet.

Skicka en ansökan om detta känns lockande; ansokan@modernstyrteknik.se

Automationsingenjör

Automationsingenjör

Vi söker nu en självgående automationsingenjör som vill vara med på dess expansiva resa och bidra till utveckling i verksamheten. I denna tjänstemannaroll kommer du spendera större delen av tid på kontoret tillsammans med fantastiska kollegor.

I denna roll som automationsingenjör kommer du, självständigt och i team, arbeta med PLC programmering, driftsättning och injustering av automationssystem i diversifierade fastigheter. Tjänsten innefattar också arbetsuppgifter som konstruktion och projektering, du kommer erbjudas ledande position i dina projekt och således kommer du ansvara för lönsamhet och ekonomi också.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker en prestigelös lagspelare som kan vill vara med och bidra till framgång i en växande och lyhörd organisation. Du är en social individ som kan ta egna initiativ till merförsäljning och känner dig trygg med olika produktlösningar.
Vi söker dig som har omkring 5 års erfarenhet av PLC programmering, fördelaktigt är om du har erfarenhet av olika automationssystem, extra meriterande är om du har arbetat i SAIA, Fidelix, Bastec eller Webport. Du kommer från elbranschen och har erfarenhet av styrteknik. Du har erfarenhet att arbeta i CAD (AutoCad alt Fastel). Har du erfarenhet av energibesparing är det meriterande men inget krav.
Du har som lägst gymnasialutbildning mot el/automation och en god förståelse avseende VVS processer. Postgymnasial utbildning är meriterande, likaså längre arbetslivserfarenhet inom liknande tjänster.

Skicka en ansökan om detta känns lockande; ansokan@modernstyrteknik.se

Automationstekniker

Automationstekniker

I denna roll som Automationstekniker kommer du genomföra felsökning, underhåll och installationsarbete inom fastighetsteknisk utrustning. Du kommer vidare att försöka medverka till merförsäljning genom din kunskap om förbättringar och potentiella uppdateringar som kan behöva genomföras.

I denna tjänst och i bolaget som stort, arbetar medarbetare och chefer för varandra vilket innebär att viss installation förekommer i denna roll. Således ringer du inte en kollega för att åtgärda ett ställdon på ett kylaggregat utan behöver det bytas gör du det själv och på sådant vis kan organisationen skapa effektivitet och lönsamhet tillsammans som ett lag.
Frihet under ansvar präglar Modern Styrteknik och genom ditt engagemang och kvalitetssäkring kan ni tillsammans nå nästa nivå av organisatorisk framgång.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker en prestigelös lagspelare som kan vill vara med och bidra till framgång i en växande och lyhörd organisation. Du är en social individ som kan ta egna initiativ till merförsäljning och känner dig trygg med olika produktlösningar. Vidare är du serviceminded och gör det lilla extra för kunden och förhåller dig inte endast till arbetsordern.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en automationsteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning. Du har en bakgrund som elektriker, du behöver kunna förstå driftkort, apparatkortsscheman och ibland någon enstaka ritning. Vidare har du kunskaper inom IT och nätverk samt kunskaper inom PLC programmering extra meriterande är om du har arbetat i SAIA, Fidelix, Bastec eller Webport.
Du trivs med att jobba både självständigt och i team med dina kollegor, du är en lagspelare och arbetar för dina kollegor på samma sätt som de arbetar för att underlätta för dig.

Skicka en ansökan om detta känns lockande; ansokan@modernstyrteknik.se